Turun kartta
 • Le Soleil Open or Close

  Matkailijantie 2

  www.lesoleil.fi

  Naantalin kylpylässä juhlitaan jälleen Rieslingiä koko talon voimin!

  Ravintola LE SOLEIL tarjoaa kolmen ruokalajin viinimenun.

  Weingut Peter Kriechelin viineillä kruunattu keväinen menu tarjoillaan 03.04.-02.06.2018 välisenä aikana. Herkullisen menun kyytipojiksi ovat tänä vuonna valikoituneet

  Ahr Riesling Trocken 2017

  Ahrweiler Rosenthal Spätburgunder 2013

  herkullinen Marienthaler Jesuitengarten Riesling Edelsüss 2016.

  Tämä 25 hehtaarin tila Bad Neuenhar-Ahrweilerissa on piskuisen Ahrin viinialueen yksi suurimpia perheyrityksiä ja myös nouseva hittitalo!

  http://www.weingut-kriechel.de/

  NAANTALI SPA

  Seaview Lounge: Weingut Rings esittäytyy Naantalissa keskiviikkona 23.5.2018 klo 18.30! Kolmen viinin tastingiä johdattelee suoraan viinitalolta vieraaksemme saapuva Simone Rings. Mukaan maistelijoita mahtuu 25 henkilöä. Paikat kannattaa varata siis nopeasti! Tastingin hinta 17€/hlö.

  http://www.weingut-rings.de/en/#!/home

  Rentoon ja lämminhenkiseen perheravintola TK'ssa voit nauttia valitsemaasi pizzaa ja sommelierin suosittelemaa lasillista Rieslingiä (12cl) yht. 20€. Huom. tarjous ei koske fantasiapizzoja!

  Café Roma tarjoaa päivän keittoa JA salaattibuffetin antimia sekä lasi rieslingiä (16cl) yht. 20€
   

   

 • Ludu Open or Close

  Linnankatu 17

  www.ludu.fi

   

 • M Kitchen & Café Open or Close

  Itäinen Rantakatu 4-8

  http://mbakery.fi/mkitchencafe

   

   

 • Mat & Vinbar Tårget Open or Close

  Linnankatu 3a

  www.matbar.fi

  Turun jokirannassa sijaitsevassa ravintola Tårgetissa yhdistyy rennolla tavalla ruokaravintola ja viini- & cocktailbaari. Ravintola tarjoaa monipuolisen ruokalistan.
  Keittiömestarimme Satu Iivonen on uusinut ja rakentanut keväisen menun, jota pääsee nauttimaan jo 11.4. alkaen. Luvassa on mm. parsaa ja raparperia, Rieslingin kavereita.

  Viinikellarissamme on jo entuudestaan hyvä ja melko laaja valikoima saksalaisia viinejä ja erityisesti Rieslingejä useilta eri alueilta. Viikkojen kunniaksi olemme toki hankkineet valikoimiimme myös hienoja ja harvinaisempia vuosikertoja sekä laadukasta Sektiä.

  Viiden ruokalajin Menu Tårgetille on Rieslingviikkojen ajan tarjolla viinipaketti tarkkaan valituista saksalaisista viineistä. Viineistämme vastaa sommelierimme Sonja Ivanoff, joka on ehdottomasti saksalaisten viinien suuri fani, joka kertoo ja neuvoo mielellään viinien valinnassa.

  Luvassa on myös Riesling-tasting viikkojen aikana. Sekä ehdottomasti koettava: Perjantai 19.5.: kuohuviiniterassi. Tarjolla Raumlandin, Solterin ja Dautelin kuohuviinejä.

 • Pinella Open or Close

  Vanha Suurtori 2

  www.pinella.fi

  Pinellassa tarjoillaan viikkojen aikana kolmen ruokalajin viinimenua sekä lisäksi teemaviikkojen aikana sommelierin valitsemia Riesling- ja Spätburgunder-herkkuviinejä laseittain, niin kauan kuin viiniä riittää. Baariimme voi myös teemaviikoilla rennosti poiketa pruuvaamaan viinejä,  jonka kylkeen voi maistella baarimenun antimia.

  Ravintolan menu vaihtuu usein. Listalla on korkealuokkaisista, sesongin mukaisista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Menut on luotu niin, että raikkaus ja maut ovat pääosassa. Ruoat valmistetaan itse alusta loppuun ravintolan keittiössä. Herkulliset annokset heijastelevat maailmalla vallitsevia ajankohtaisia trendejä ja yhdistelevät makuja eri kulttuurien ja keittiöiden innoittamana. Lounas tai illallinen pylväikön ja vanhojen kiviseinien suojassa sykähdyttää. Keittiömestarina Pinellassa toimii Johanna Suomela ja sommelierina Jenni Malmberg.

  Teemaviikkojen aikana laseittain saatavilla sommelierin valitsemia huipputuottajien Riesling- ja Spätburgunder -viinejä laseittain sekä ravintolan että baarin puolelta. Huom. myös spesiaalina kuplivaa Weingut Peter Kriecheliltä!

  http://www.weingut-kriechel.de/

 • Ravintola Kakolanruusu Open or Close

  Graniittilinnankatu 2

  www.kakolanruusu.fi

  Ravintola Kakolanruusu sijaitsee ehkäpä Suomen mielenkiintoisimmassa miljöössä, vanhassa vankilassa.
  Ravintola avattiin vankilan hallintosiipeen toukokuussa 2017 ja toimii väliaikaisissa pop up-tiloissa vuoden 2018 loppupuolelle, kunnes pääsee lopulliseen sijaintiinsa muurien sisäpuolelle vuonna 2019.

  Ruokalista koostuu yksinkertaisista ja hyvänmakuisista sesonkeja kunnioittavista annoksista, jotka tarjoillaan seurueen kesken jaettaviksi. Tarjoilemme yksittäisiä á la carte-annoksia sekä pidemmän kaavan mukaan herkutteleville Kakolan Pidot. Riesling-viikkojen ajan Kakolan Pidot sisältävät makuja, joita Riesling-viikkojen upeat viinit täydentävät loistavasti.

  Kakolan Pidot 55€/hlö
  Riesling-viikkojen suositusviinit menulle 29€.

  Tervetuloa Kakolaan!

   

 • Ravintola Karu Open or Close

  Aurakatu 3

  www.ravintolakaru.fi

  Karu on ravintola, jonka menu koostuu laadukkaan sushin lisäksi vaihtuvista izakaya-annoksista. Izakaya on japania ja tarkoittaa maanläheistä ja rentoa paikkaa, jossa voi nauttia viiniä sekä syödä hyvää ruokaa. Izakaya kuvaakin Karun syvintä olemusta. Tämä yhdistettynä kivenkovaan ammattitaitoon sekä haluun tehdä hyvää ja kaunista takaa harmonisen lopputuloksen.

  Viinimme valitaan huolella pientuottajilta, jotka suhtautuvat työhönsä samalla intohimolla kuin me. Luonnonmukaisesti ja biodynaamisesti valmistetut viinit muodostavat pohjan viinilistallemme. Mitäpä sitä hyvää tuotetta ylimainostamaan, joten säästäkää vettä, juokaa viiniä!

  Pieteetillä valmistettu ruoka sekä loistava juoma, kaunistelematon miljöö yhdistettynä ystävälliseen palveluun, ilman turhaa jäykistelyä, takaavat upeat puitteet viihtymiseen.

  Riesling viikkojen menu onkin suunniteltu viiniemme ympärille, jolloin saamme luotuoa nautinnollisen yhteyden menussa ruuan ja viinin välille.

   

   

 • Ravintola Mami Open or Close

  Linnankatu 3

  www.mami.fi

  Mamissa Riesling & Spätburgunder -viikkoja vietetään 16. – 20.5.2017.

  Marko Rauhalan ja Mikko Piipposen isännöimä mutkaton, 10-vuotias Mami satsaa viikkojen aikana Pfalzin alueen huippurieslingeihin joita on tarjolla parsan ja äyriäisten kera. Valittavana on 5 ruokalajin menu ja siihen sopiva viinipaketti tai annoksia erikseen, jokaiselle annokselle löytyy oma makupalettia täydentävä viini.

  Keskiviikkona 17.5. ostereita avaamassa tuttu turkulainen eli ihana Antti Vahtera. Kevään raikkain kokonaisuus löytyy Mamista. Pfalzin Weingut Karl Schaeferin Rieslingit ja Spätburgunder hyväilevät toivottavasti auringonpaisteisen Turun taivaan alla ja kevät saa jo tosissaan tulla Aurajokirantaan.

  Viineistä vastaa Marjo-Riitta Heinonen ja perjantaina 19.5. klo 18.00 on myös mahdollista osallistua Viinitien Antti Paasosen ohjaamaan tasting-tilaisuuteen.

  Mami on jo perinne turkulaisille, hyvää ja yksinkertaista ruokaa maukkain viinein höystettynä. Salin ihanat tytöt ja keittiön komiat pojat täydentävät kokonaisuuden - tätä ei voi ohittaa.

 • Ravintola Nooa Open or Close

  Läntinen Rantakatu 57

  www.ravintolanooa.fi

   

   

 • Ravintola Viinille Open or Close

  Humalistonkatu 6

  www.viinille.fi

  Viiniravintola Viinille tarjoaa jälleen laadukkaita maisteluita Rieslingin ja Spätburgunderin ympärillä. Maisteluiltaan sisältyy niin kuohuvaa, valkoista ja punaista sekä tietenkin myös makeaa. Runsas maistelulautanen kruunaa makunautinnon. Tastingien vetäjänä toimii viinien maahantuoja Kirsi Hassler.

  Viinilistaa on laajennettu Riesling- ja Spätburgunder-viinien osalta viikkojen ajaksi ja suositusviinit on luonnollisesti valittu ko. rypäleistä. Viineihin on myös yhdistetty mukavaa pientä purtavaa, jotka täydentävät makuja.

 • Roster Turku Open or Close

  Tuomiokirkonkatu 6

  www. rosterturku.com

  Roster Turussa voi nauttia saksalaisia Rieslingejä ympäri vuoden. Riesling-viikkojen aikana tarjoamme teille myös erikoisempia Rieslingejä ja Spätburgundereita, joita listaltamme ei normaalisti löydy. Tapahtuman ajaksi on myös suunniteltu Roster Share-menu, jonka kuusi ruokalajia rakentuu viinipaketin viinien ympärille. Poikkea lasilliselle baariin tai tule herkuttelemaan pitkän kaavan mukaan Tuomiokirkon kupeeseen. Pullo, karahvi, lasi – ihan sama, päätä itse!

  Herzlich willkommen!