Tampereen kartta
 
KLIKKAA RAVINTOLAN NIMEÄ ALLA NIIN SAAT LISÄÄ TIETOA!
  • Armas Viinikuppila Open or Close

    Tuomiokirkonkatu 17

    https://www.facebook.com/armaskuppila

    Armas viinikuppila on pop up -viinibaari joka tarjoaa erityisiä viinejä ja pieniä ruoka-annoksia. Viinikuppila toimii keskieuroopplaiseen tyyliin yhden henkilön miehityksellä tarjoten erityisen vahvaa viinitietoutta ja käsin tehtyjä räätälöityjä annoksia.

    Armas viinikuppila on Ceen Spin-off. Armas Viinikuppila aukeaa aina tietyllä teemalla ja 14 - 27.5 teemana on Riesling&Spätburgunder. Avoinna ma - su kello 16 - 23.

  • Champagne Bar Santé Open or Close

    Hatanpään valtatie 2

    www.champagnebarsante.fi

    Champagne bar Santé on tyylikäs samppanja / viinibaari Tampereen ydinkeskustassa. Tarjolla vain parasta: Saksan huipputuottajien kuplivat rieslingit ja spätburgunderit, myös laseittain maisteltavana.


     

  • Deli 1909 & Wine Bar Open or Close

    Puutarhakatu 11

    www.gastropub.net/deli1909

     

  • Finlaysonin Palatsi Open or Close

    Kuninkaankatu 1

    www.finlaysoninpalatsi.com

    Finlaysonin Riesling & Spätburgunder -menu 2018:

    Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa Bearnaise
    ****
    Paistettua siikaa, ruohosipulikastiketta ja varhaisperunaa
    ****
    Raparperiparfait, tuoreita mehustettuja mansikoita

    Hinta 45€

    Tarjolla hyvä valikoima mielenkiintoisten pientuottajien Rieslingejä!

  • Gastropub Tuulensuu Open or Close

    Hämeenpuisto 23

    www.gastropub.net/tuulensuu

    Gastropub Tuulensuu nostaa tänä vuonna Riesling-viikoilla esille laajan valikoiman omatuontiviinejä varsinkin Saale-Untstrutin viinialueen tunnetuimmilta tuottajilta. Lisäksi listalta löytyy myös muiden saksalaisten viinialueiden huipputuottajien viinejä. Keväiseen tapaan ruokalistalta löytyy erilaisia viineille sopivia parsa-annoksia.

    Torstaina 17.5. hyvämaineisen Moselin alueen viinitalon Immich Batteriebergin arvostettu viinintekijä Gernot Kohlmann vierailee ravintolassamme ja kertoo halukkaillle viineistään klo 19.00 alkaen. Luvassa herkullinen setti Immich-Batteriebergin viinejä sekä niille ajateltuja ruoka-annoksia. Viineistä saa tasting paketteja tai niitä voi ostaa laseittain. Tervetuloa nauttimaan vapaamuotoiseen illanviettoon loistavista viineistä ja herkullisesta ruoasta!


     

  • Hella & Huone Open or Close

    Salhojankatu 48

    www.hellajahuone.fi

    H&H Riesling ja Spätburgunder-viikot 14.-26.5.2018

    Hella & Huone tarjoaa

    Tänä vuonna Hella ja Huone tarjoaa herkullisen viiden aterian menun.
    Aterioiden kumppaneiksi on valittu Sektiä, Rieslingiä, Spätburgunderia sekä tunnetusti laadukasta, saksalaista olutta. Lopuksi jälkkärin kanssa laadukas, makea riesling-jälkiruokaviini.

    Viiden aterian Riesling-menu 2018

    Parsaa kolmella tapaa, uppomuna ja pancetta
    viini: Weingut Faubel Riesling Sekt Brut 2015

    Mallaspasta, linssiä ja tumma sipuliliemi
    viini: Weingut Faubel Heiligenberg Blanc-De-Noir 2016

    Merikrotti, kevätsipulia ja omena hollandaise
    viini: Weingut Faubel Kirchenstück Riesling trocken 2017

    Juusto: kotimainen Sahti Vilho
    Olut: Ayinger Doppelbock Celebrator

    Sitruuna piirakka
    Viini: Heiligenberg Riesling Auslese 2016

    Tervetuloa!

     


     

  • Ravinteli Bertha Open or Close

    Rautatienkatu 14

    www.bertha.fi

     

  • Ravintola C Open or Close

    Rautatienkatu 20

    www.ravintola-c.fi

    C:n teemana on tänä vuonna Rieslingin ja Spätburgunderin kaunis liitto ruuan kanssa. 

     

  • Ravintola Henriks Open or Close

    Satamakatu 7

    www.henriks.fi

    Henriksissä tarjolla Riesling viikkojen ajan 3 ruokalajin raikkaan keväinen parsamenu.

    Alkuun tarjotaan Ihanaa Schmitgesin rapsakkaa Cremantia Brutia.
    Kuivien ja puolikuivien Rieslingien ystäviä hemmotellaan niinikään Schmitgesin puolikuivalla Riesling Feinherbillä ja
    kuivemmalla vaihtoehdolla Schmitges Grauschiefer 2016.
    Punaisena vaihtoehtona Weingut Neissin lihaisa Spätburgunder.

    Henriks on avoinnaRiesling viikkojen ajan ti-to 11-21, pe-la 11-22.

    ”Rennon tyylikkäästi ravintola Henriksissä” on vanhassa uusrenessanssitalossa sijaitsevan ravintolan motto. Bistro Henriksin kokit yhdistelevät ennakkoluulottomasti ranskalaisen keittiön tekniikoita suomalaiseen lähiruokaan.

    Henriksin viinit valitaan tukemaan ruokaelämystä ja ravintolan rentoon tunnelmaan sopii myös pistäytyä lasilliselle. Riesling& Spätburgunder -viikoilla Henriks tarjoaa makuhermoja hiveleviä viinin ja ruoan yhdistelmiä.

    Henriksin taustalla vaikuttaa vuosikymmeniä alalta kokemusta niittänyt Saara Sinivuori. Saaran kokemus yhdessä nuorekkaan henkilökunnan kanssa muodostaa Henriksin dynaamisen tiimin.

  • Ravintola Näsinneula Open or Close

    Särkänniemi

    www.sarkanniemi.fi/nasinneula

    Ravintola Näsinneulassa vietetään valtakunnallisia Riesling & Spätburgunder -viikkoja hieman pidennetysti neljän viikon ajan 14.5. - 10.6.2018. Keskitymme tänä vuonna Saksan vähemmän tunnettuihin viinialueisiin, mm. Ahr, Nahe ja Württemberg. Tarjolla on viini edellä suunniteltu keväinen neljän ruokalajin menu.

     

  • Ravitsemisliike Aisti Open or Close

    Hallituskatu 19

    www.aistiravintola.fi

    Ravitsemisliike Aistissa nautitaan keväästä ja raikkaan rapsakoista ja pirteistä rieslingeistä sekä myös kauden herkuista kuten parsasta. Saattaa yllätyksenä löytyä muitakin saksalaisia viiniherkkuja kuin rieslingiä.

    Aistin Riesling menu 15/05-02/06

    Savukala, suolaheinä & parsa

    Porsas, korvasieni & nokkonen

    Mansikka, valkosuklaa & parsa

    Menu 39 euroa

    Tervetuloa Hämeenpuiston kupeeseen maalaishenkiseen Aistiin!