Porin kartta
 
KLIKKAA RAVINTOLAN NIMEÄ ALLA NIIN SAAT LISÄÄ TIETOA!    
 • Elba Café & Wine Open or Close

  Gallen-Kallelankatu 5

  www.elba.fi

  Café Elba on Porin Kauppatorin kupeessa sijaitseva tunnelmallinen viinibistro ja kahvila, jossa asiakkaita hemmotellaan muun muassa kattavalla lasimyyntivalikoimalla laadukkaita viinejä.

  Riesling & Spätburgunder viikkojen ajan saksalaisten viinien valikoimamme kasvaa merkittävästi tarjoten huikeita löytöjä laseittain erilliseltä teemalistaltamme! Teemaviikkojen ajan pääset myös testaamaan omatoimista minitastingiä pienen oheismateriaalin avustuksella. Suurempaan tiedonjanoon järjestämme toukokuun viini-iltamme teemanmukaisina maanantaina 14.5 sekä tiistaina 15.5.

  Tastingeissä maistamme kuusi upeaa teemanmukaista viiniä kun vertaamme sekä Rieslingistä että Spätburgunderista valmistettuja kuohuviinejä, etsimme eroja kahdesta saman tuottajan eritasoisesta Rieslingistä sekä tutustumme miten eri kasvuympäristö vaikuttaa kahden Spätburgunderin lopputulokseen. Tastingeihin on ennakkoilmoittautuminen.

  Laajan lasimyyntilistan lisäksi kellarin kätköistä löytyy myös muutama specialtuote vain pullomyynnissä.

  Elba on pieni perheyritys, joka ottaa vaikutteensa eurooppalaisesta kahvila- ja bistrokulttuurista panostaen ennen kaikkea laatuun ja sydämelliseen asiakaspalveluun.

  Seuraa tarjontaamme facebookissa https://www.facebook.com/CafeElba