RS19 KARTAT LAHTI
 
KLIKKAA RAVINTOLAN NIMEÄ ALLA NIIN SAAT LISÄÄ TIETOA!
 • Bistro Popot Open or Close

  Rautatienkatu 26

  www.bistropopot.fi

  Toukokuussa Popotissa järjestetään Riesling- ja Spätburgunder-aiheisia tastingejä.

  Keskiviikkona on 15.5. Winemaker’s dinner, kun Weingut Faubel vaimoineen vierailee Popotissa. Gerd Faubel vaimoneen ovat kotoisin Maikammerin kylästä, Pfalzista.
  20.5. järjestetään Oodi ilolle-ilta, ensin kamarikonsertti iloisia lauluja, ja sen jälkeen ilta jatkuu Riesling-tastingillä ja samaisesti iloisella ruoalla.

  Tervetuloa!

   

   

   

   

 • Ravintola Roux Open or Close

  Rautatienkatu 7

  www.roux.fi

  Vuoden ravintolaksi tituleerattu Ravintola Roux on lähemmäs 10-vuotinen ravintola Lahden keskustassa, joka on laajalti tunnettu suussa sulavasta ruoastaan ja viinivalikoimistaan, onhan sille myönnetty Châine des Rôtisseurs -kilpi.
  Yrittäjävetoinen Rouxin viineistä vastaa Kati Häkkinen ja valikoimaan on panostettu. Viinilistalta löytyy paljon harvinaisuuksia maltillisella hinnoittelulla 

 • Taivaanranta Grill & Distillery Open or Close

  Rautatienkatu 13

  www.taivaanranta.com

  Ravintola Taivaanranta kaupungin keskustassa tarjoaa kauden makuelämyksiä rennolla otteella. Viihtyisässä ravintolamiljöössä tai ainutlaatuisessa tislaamokabinetissa voit nauttia Riesling & Spätburgunder -viikkojen ajan saksalaisista laatuviineistä ja niihin sopivista menuista.

  Taivaanrannassa mennään tänä vuonna viljelijä Franz Hahnin viineillä. Tarjoilemme häneltä paraskauden alkuun kolme viiniä,

  Scheurebe Qba halbtrocken 2018

  Riesling Spätlese trocken 2017

  Spätburgunder Qba trocken 2016 

  Lisäksi meillä on kuohuva kestosuosikki Moselista, Belle Epoque Riesling Brut.

   

 • Wine Café Olavi Open or Close

  Aleksanterinkatu 10

  https://winecafeolavi.com